Тук има 447 998 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град София, Овча купел •  119 000 EUR • ID 86492812 — holmes.bg - [2]
10 Увеличи

Продава 2-стаен град София, Овча купелID: 86492812

Виж на картата
119 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 69 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Саниран / Тухла, 86492812
Допълнителна информация:
Consensus Estates представя невероятен жилищен комплекс представляващ уникален проект в град София, перфектно разположен между градския пулс и природата на планината, предлагайки простор, тишина, чист въздух и възхитителна гледка. Разположен в квартал Лозенец, комплексът осигурява паркова среда, отлична достъпност и високо ниво на сигурност.

Апартаментът в тази обява е двустаен, с чиста площ 59 кв. м и изложение северозапад и разпределение от спалня, дневна с кухня и трапезария, баня с тоалетна и тераса.

Вдъхновени от желанието да създадем жилищен комплекс с елегантна и модерна архитектура, с просторни и функционални интериори, обградени от голям вътрешен двор, намерихме перфектното място. Комплексът включва две сгради, които са разработени в два етапа. Първият етап вече е завършен с застроена площ от 21 000 кв. м. Общо 176 апартамента с две, три и четири стаи, с подземен и надземен паркинг, фитнес центрове и магазини, са част от проекта.

Жилищният комплекс се намира на пространство със забележителна гледка към Витоша планина и парк Кукуряк , като предлага лесен достъп до всички части на столицата. Голямо внимание е обърнато на сигурността, детските зони за игра и зелените площи.

Проектът се намира в квартал Овча купел, точно до метростанция Мизия/Нов български университет, предоставяйки бърза връзка с центъра на града и Околовръстния път.

В непосредствена близост се намират супермаркети, здравни заведения, аптеки, банки, училища и детски градини. Парк Кукуряк и градинския център добавят природна красота към атмосферата на обитаване.

Бъдещото облагородяване на парка ще допринесе за естетиката и комфорта на жителите в района. Това е идеалното място за игра на децата, спортуване на открито или разходка с домашни любимци.

Нов български университет се намира на пешеходно разстояние, а Медицинският университет е на минути с метро, предоставяйки на бъдещите купувачи възможност за висока заетост и интерес от страна на български и чуждестранни студенти.

При строителството се използват висококачествени материали, съобразени с новите технологии, за да се осигури устойчива градска среда. Работим в партньорство с реномирани проектантски студия и технически изпълнители, за да гарантираме високите стандарти на качество във всички наши жилищни проекти.

Възможност за закупуване на закупуване на паркоместа в подземния и в надземния паркинг.

Consensus Estates гарантира не само качествени жилищни решения, но и изрядна документация за покупко-продажба, наем и всякакви допълнителни договори. Нашата агенция се грижи за пълното Ви юридическо обслужване и предоставя съдействие при банково финансиране на сделката. Разчитайте на нас за един гладък и успешен процес на покупко-продажба на Вашия бъдещ дом, покупката на парцел или наемане на перфектното помещение за Вашия бизнес.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:51 на 7 май, 2024 год. Обявата е посетена 32 пъти
Агенция:
Агенция КОНСЕНСУС ЕСТЕЙТС
КОНСЕНСУС ЕСТЕЙТС
град София, ул.Цар Симеон 38

Офис телефони: 0884653600
Телефон: 0884653600

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: